S lijeva: Goran mrđen, Mišel Jakšić i Božica Palčić // Foto Ivo Čičin-MašanskerRukometna sezona na izmaku (traje do 30. lipnja) i najava nove (počinje krajem srpnja) bile su glavne teme razgovora klupskih i predstavnika vlasnika na konferenciji za novinstvo što je održana u srijedu 25. svibnja u klupskim prostorijama RK Podravke s.d.d. S novinarima su razgovarali predstavnik većinskog vlasnika Grada Koprivnice zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić, direktorica i jedina članica Uprave Božica Palčić te trener Podravke Vegete u ovoj i budućoj sezoni Goran Mrđen.

Osnovna karakteristika razgovora bila je zadovoljstvo postignutim rezultatima, jer Podravka Vegeta obranila je naslov državnih prvakinja i pobjednice Hrvatskoga kupa, dva naraštaja kadetkinja osvojila su prva mjesta u državi, a mlađe djevojčice (12 godina) 4. mjesto.

Za iduću sezonu pristupile su dvije nove igračice: Ana Debelić i Anamarija Gugić, a uskoro će ugovor potpisati i novo desno krilo. Na osnovu toga i činjenice da odlaze samo dvije igračice, Lana Franković i Mirjana Milenković, prebrodi li kvalifikacije i uđe u Ligu prvakinja Podravkla Vegeta moga bi polučiti bolji europski rezultat nego prošlih sezona.

Sve to u zadovoljavajućim uvjetima u čiju gradnju zajednički na razne načine ulažu sponzor Podravka d.d., Grad Koprivnica i klub, bilo finanicjski, bilo organizacijski ili na neki drugi način.

O detaljima razgovora pisat ćemo u nadolazećim danima.Novinari na oposlu // Foto Ivo Čičin-Mašansker