Neven Hrupec zadovoljan // Foto Ivan Brkić, Koprivnica.netNa konferenciji za novinstvo nakon utakmice svoje mišljenje rekli su treneri obje ekipe, ali i, po općoj ocjeni, najbolje igračice u Podravki, Marta Žderić, i u Vácu Agnes Trifa. Svi su istaknuli zasluženo pobjedu Podravke Vegete.

TRENER PODRAVKE VEGETE NEVEN HRUPEC: I u Vácu idemo na pobjedu

– Čestitam svojim curama na pobjedi. Da nam je netko prije utakmice ponudio osam razlike, s obzirom na probleme koje smo imali, sigurno bismo prihvatili. Jako sam zadovoljan igrom u obrani, sigurno da imamo poteškoća u napadu, ali vjerujem da ćemo biti sve bolji i uigraniji kako će dani prolaziti, i da ćemo se vratiti na staro kad nam se vrate ozlijeđene igračice. Bez obzira na sve, pobjedi ne treba gledati u zube, mislim da smo napravili dobar rezultat koji nam garantira miran uzvrat. Za uzvrat u Vacu ćemo se također dobro pripremiti, i tamo ćemo ići na pobjedu kojom bismo zaokružili osminu finala Kupa kupova. Neće biti nikakvog opuštanja.

IGRAČICA UTAKMICE GOLMANICA MARTA ŽDERIĆ: Žao mi je što nije 10 razlike, ali i ovih osam je dovoljno

Marta Žderić čestitala suigračicama // Foto Ivan Brkić, Koprivnica.netČestitam suigračicama, odigrale smo stvarno vrhunski posao. Čestitala bih i Maji Šon, dobro se uklopila u kratko vrijeme. Znale smo da će bez Mirande i Sanje biti jako teško, trener nam je stalno napominjao da moramo dati 110 posto. Iskreno, žao mi je što nije ostalo 10 razlike dok smo ih imali, ali i ovih osam će nam biti dovoljno. U Mađarsku u svakom slučaju idemo po pobjedu.

TRENER VACI NKSE ISTVÁN GULYÁS: Izvrsna Žderić

Trener Váca István Gulyás // Foto Robert ŠoštarićU prvom poluvremenu bili smo jako loši u napadu, a Podravkina golmanica branila je izvrsno. Nadam se da ćemo u uzvratnoj utakmici odigrati bolje.

GOLMANICA VACI NKSE AGNES TRIFA: Podravka je razina više

Podravka je ekipa iz Lige prvakinja, a mi smo ipak jednu razinu ispod toga. Naša obrana nije uspjela zaustaviti Podravkine pucačice, a u napadu smo bile prespore i neodlučne, pogotovo u prvom poluvremenu.