S današnje presie: Ljerka Vresk i ekipa // Foto Ivo Čičin-MašanskerU povodu odigravanja utakmice 4. kola D skupine EHF Lige prvakinja između Podravke Vegete i skopskog Vardara (Makedonija), RK Podravka je održala konferenciju za novinstvo. V.d. direktorice Ljerka Vresk obavijestila je da su ulaznice besplatne i da se mogu preuzeti na ustaljenim mjestima: na recepciji Podravke d.d., u Pivnici Kraluš, hotelu Podravina i u kancelariji kluba.

Utakmica se igra u nedjelju 3. studenoga s početkom u 18 sati, a sude suci iz Srbije Ivan Mosorinski i Aleksandar Pandžić, dok je delegat EHF-a Predrag Pavičević iz Crne Gore.
Rukometašice će uobičajeno dijeliti karte u Podravki, u prostoru glavnog i jedinog sponzora kluba: u tvornici Juha i Vegete, u četvrtak između 10 i 11,30 sati.
Na samoj utakmici navijače će animirati maskote Lino i Kviki, a kod predstavljanja na teren s rukometašicama obje ekipe izaći će djevojčice iz Podravkine rukometne škole odjevene u Lino majice.
U vrijeme time outa gledatelji će biti obaviješteni o nagradnoj igri, a u poluvremenu utakmice plesat će članice Sportskog plesnog kluba Ritam.
Gledatelji su pozvani da dođu u što većem broju i bodre domaće rukometašice u susretu sa snažnom ekipom europskih internacionalki iz Skoplja.
Na konferenciji o predstojećoj utakmici govorile su rukometašice Lea Vukojević, Iva Pongrac i Andrea Čović te trener Goran Mrđen. Informacija o presici bit će objavljena u naknadno.Dio novinara na presici // Foto Ivo Čičin-Mašansker