S press konferencije: Palčić, Elez, Mrđen i Džono // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta treći puta u tri sezone nastupa u osmini finala Kupa pobjednica kupova, iza Lige prvakinja drugo po jakosti europsko rukometno natjecanje, jer su među 16 ekipa i one koje nisu uspjele ući u Ligu prvakinja kroz kvalifikacije, kao i one koje su ispale iz Lige prvakinja.

U petak i nedjelju u 18 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici gostuje Zvezda iz Zvenigoroda, jaki predstavnik ruskog ženskog rukometa.

Na konferenciji za novinstvo, što je u srijedu održana u klupskim prostorijama, novinarima su se obratili direktorica i jedina članica Uprave RK Podravke s.d.d. Božica Palčić, trener Goran Mrđen, kapetanica ekipe Kristina Elez i igračica Dragica Džono. S igračkim dijelom ekipe objavljujemo razgovore u rubrici ”Razgovori i preneseno od drugih”.

UTAKMICU SUDE RUMUNJI

Božica Palčić obavijestila je o tehničkim detaljima oko utakmice:

– I ovoga puta ulaznice su besplatne, a jedna ulaznica vrijedi za obje utakmice, i u petak i u nedjelju. Utakmicu sudi rumunjski sudački par Robert Harabagin i Silviu Stanescu, dok je delegat EHF-a Vladimir Jović iz Bosne i Hercegovine. Karte se mogu podići na četiri mjesta u Koprivnici: na recepciji Podravke d.d. u Starčevićevoj ulici, pivnici Kraluš na Zrinskom trgu, hotelu Podravina i u našim klupskim prostorijama.

Ekipa, suci i delegat dolaze u Hrvatsku u četvrtak. Zvezda će biti smještena u hotelu Picok u Đurđevcu, a suci i delegat u hotelu Podravina u Koprivnici.

SLAVEN BELUPO I ZAGREB IGRAJU U ZAGREBU – RUKOMET NEMA KONKURENCIJE

Dobra je vijest da su u 1. HNL-u Slaven Belupo i Zagreb zamijenili domaćinstva, pa će se zbog snijega i lošeg terena u Koprivnici utakmica odigrati u nedjelju u Zagrebu. A bila je zakazana zakazana za 17 sati. Na taj način dio gledatelja koji voli i rukomet i nogomet bio bi zakinut za jedan od događaja, a ovako će rukometna utakmica ostati bez ”konkurencije”.

KADETKINJE U ZADRU NA ZAVRŠNICI PRVENSTVA HRVATSKE

– Htjela bih još upozoriti da naše kadetkinje rođene 1998. i kasnije pod vodstvom trenerice Snježane Petike od četvrtka do nedjelje sudjeluju u Zadru na Završnici prvenstva Hrvatske. U prednatjecanju su u grupi s Murvicom i Lokomotivom iz Zagreba – rekla je Božica Palčić.

Najavu prvenstva možete naći na www.rk-podravka.hr u rubrici”Iduće utakmice” ili izravno na https://www.rk-podravka.hr/zivot-kluba/najave/details/517-zadar–zavrnica-ph-kadetkinje-1998.html