Sa presice: Mrđen, Kapitanović, Džono // Foto Ivo Čičin-MašanskerOvog vikenda počinje natjecanje u EHF Ženskoj rukometnoj Ligi prvakinja u kojoj, u grupi B s mađarskim FTC Rail Cargo Hunariom, njemačkim Thüringerom i francuskim Fleury Loiretom, nastupaju i hrvatske prvakinje Podravka Vegeta.

Utakmicu 1. kola LP s FTC-om u Dabasu kraj Budimpešte Podravka Vegeta igra u nedjelju 18. listopada s početkom u 17,15 sati.

Tim povodom klub je sazvao konferenciju za novinare na kojoj su na pitanja o temi nastupa u Ligi prvakinja odgovarali trener Podravke Vegete i izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen, kapetanica ekipe i reprezentativka Dragica Džono i vratarka Podravke Vegete i reprezentacije Ivana Kapitanović.

Teme razgovora bio je i nastup reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a kako ovoga tjedna Podravka Vegeta u četvrtak 15. listopada igra utakmicu 5. kola 1. HRL za žene s varaždinskom Kokom u Koprivnici, razgovaralo se i u nastupima državnih prvakinja i u tom za klub najvažnijem natjecanju.

O optimizmu koji zrači iz svlačionice i o svemu drugome opširnije danas i sutra na našim stranicama.