Press nakon Vardara // Foto Denis DukovskiNakon utakmice s Vardarom održana je u Skoplju press konferencija. Prenosimo prevedeni tekst sa stranice RK Vardara. Fotografije Denis Dukovski.

Aco Stankovski, pomoćni trener Vardara:

– Čestitamo djevojkama za dostizanju finala. U prvom planu nam je Liga prvakinja i pokušavali smo se uigravati za to natjecanje. Imali smo tehničkih grešaka, pa ćemo raditi na uklanjanju pogrešaka u polukontrama i otići na Final Four u Budimpeštu spremno.

Sanja Damnjanović, igračica Vardara:

– Čestitam Podravki na fer i poštenoj igri. Drago mi je da smo pobijedili i da igramo u finalu. Imali smo tehničkih pogrešaka i propuštenih prigoda. To mora biti odigrano točnije. Što se tiče finala, Budućnost je kvalitetnija ekipa na papiru, ali ih je Krim iznenadio u Ljubljani, pa je sve moguće. Ako u finalu bude Budućnoat to će sigurno biti dobra priprema za F4 u Budimpešti..

Goran Mrđen, trener Podravke Vegete:

– Vardar je bio dominantan. Imali smo puno problema, Vanjska igračica Selena Milošević ostala je u hotelskoj sobi s temperaturom, a još je jedna igračica s temperaturom na klupi. Vardar je svakako bolja momčad i nije imao nikakvih problema. Ali mi ne izgledamo kako treba, bili smo pasivni u napadu. Primljenih 29 golova ne izgleda puno, koliko tih 16 zabijenih izgleda malo.

Ana Debelić, igračica Podravke Podravke Vegete:

– Dakle, 13 razlike je visoka razlika i puno golova. Željeli smo dati sve od sebe. Imali smo dug put do Skoplja i puno utakmica u Hrvatskoj ligi. No, Vardar ima veću kvalitetu. Rezultat govori sam za sebe sve. Pokušavali najbolje što smo mogli.Press nakon Vardara // Foto Denis Dukovski