Dora Krsnik, Goran Mrđen i Selena Milošević // Foto Ivo Čičin-MašanskerU sklopu priprema za subotnju uzvratnu utakmicu EHF Kupa pobjednica kupova između Podravke Vegete i Issy Paris Handa, u prostorijama RK Podravka s.d.d. u srijedu je održana konferencija za novinare. O utakmici u Parizu i poukama koje su iz nje izvučene govorili su trener Podravke Vegete Goran Mrđen i rukometašice Dora Krsnik i Selena Milošević.

O tome idućih dana. Osim ocjene i mogućnosti ove ekipe koja žarko želi prolaz u četvrtzavršnicu, jedna od osnovnih želja je da se u dvorani okupi što veći broj gledatelja, jer publika može biti dodatni stimulans u susretu s odličnim Francuskinjama.

Utakmicu će suditi rumunjski sudački par Doru Manea i Radu Iliescu, a delegatkinja EHF-a je bivša rukometna zvijezda Tatjana Medved iz Srbije.

Ulaz je besplatan, ali je potrebno predočenje ulaznice. Raspodjela ulaznica je na uobičajenim mjestima u Koprivnici: na recepciji Podravke d.d., u Pivnici Kraluš, Hotelu Podravina i u prostorijama RK Podravke s.d.d. u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Kao i obično, u petak će rukometašice dijeliti ulaznice kod svog glavnog sponzora: u 10 sati u Belupu, u 10,30 u Podravki.

Na slici: Dora Krsnik, Goran Mrđen i Selena Milošević