IlustracijaNakon razdoblja odmora i osipanosti igračica zbog reprezentacija, Podravka Vegeta počinje ozbiljne pripreme za utakmice Kupa kupova. Rostov-Don odredio je dan prvog susreta u Rostovu na Donu: igrat će se u nedjelju 2. veljače u 17 sati (15 sati po našem vremenu). Prije toga Koprivničanke će igrati prijateljske i utakmice Rgionalne lige. Prva prijateljska je u četvrtak, 18. prosinca. Gostuje se u predgrađu Budimpšete u Érdu.

Érd je kao i Podravka Vegeta u osmini finala Kupa kupova, a igrat će dvije utakmice s njemačkim Buxtehuderom. Trener Podravke Vegete Goran Mrđen na jednodnevni put vodi 13 igračica. Nedostajat će reprezentativka Srbije Jelena Živković i reprezentativka Crne Gore Mirjana Milenković, a ekipi je priključena Ena Zagorščak iz Podravke Lino. Trenerica Érda Edina Szabo ne može računati na reprezentativke, srednju vanjsku Krisztinu Triscsuk i lijevu vanjsku Kláru Szekeres.
Utakmica u Érdu igra se u 15,30 sati.

PRIPREME U ĐURĐEVCU, MLAĐE KADETSKE REPREZENTATIVKE U KARLOVCU
Od 26. do 30. prosinca Podravka Vegeta bit će na kratkim pripremama u Đurđevcu sa sjedištem u hotelu Picok i treninzima u dvorani Srednje strukovne škole.
Istodobno, u Karlovcu se okuplja reprezentacija mlađih kadetkinja, koje će vježbati od 27. do 30. prosinca. Iz Podravke su pozvane Korina Karlovčan, Lara Pavlović, Iva Papac i Ivona Mrđen, a među pričuvama je Magdalena Horvat.
U siječnju će Podravka Vegeta igrati Regionalnu ligu: 9. siječnja u Koprivnici s Vardarom, za vikend 17-19. siječnja u Crnoj Gori s Budućnosti i Danilovgradom i 25. siječnja s Lokomotivom u Koprivnici.

Sretan Božić i Nova godina