Skupna-kadetkinje-Krim-Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerU programu 12. memorijalnog turnira Vinka Kandije u Ljubljani nastupio je i podmladak domaćina, Krima Mercatora, i Podravke, druga ekipa Podravka Lino. Mlade Krimovke od ove sezone nastupat će u 1. slovenskoj ligi. Nakon uzbudljive utakmice pobijedile su gošće: Krim Mercator 2 – Podravka Lino 29:31 (18:11).

Krim 2 - Podravka Lino // Foto Ivo Čičin-MašanskerBila je to lijepa i uzbudljiva utakmica u kojoj su mlade Krimovke dominirale u prvom (18:11), a Podravka Lino je to anulirao i došao u prednost u 50. minuti i u do kraja izjednačenoj igri ostvario pobjedu 31:29.

Krim 2 - Podravka Lino // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Lino doputovao je u Ljubljanu zajedno s Podravkom Vegetom, prehranu je organizirao Krim, a djevojke su spavale kao gošće u ljubljanskim domovima.

Lijepa tradicija.

Krim 2 - Podravka Lino // Foto Ivo Čičin-MašanskerPRIJATELJSKA UTAKMICA PDOMLATKA

KRIM MERCATOR 2 – PODRAVKA LINO

LJUBLJANA – Sportska dvorana Krima na Galjevici. Gledatelja:100.

KRIM MERCATOR 2: Arhanič; Ožbolt 1, Hočevar 5, Ornik 3, Vučko 3, Zrimšek, Jarc, Abina 10, Oder 4, Senčur, Curk, Balič.

PODRAVKA LINO: Vrabec, Šafar, Borac; Popović 1, Franjkić 4, Brkić, Šenvald 5, Petričević, Franušić 2, Hmelina 3, Horvat 7, Petika 7, Alvir 2, Sikavica. Mikulčić, Šestak. TRENERICA. Snježana Petika.