Zajednička slika 2015. // Foto Ivo Čičin-MašanskerKoprivnička gradonačelnica Vesna Željeznjak priredila je u utorak primanje za državne prvakinje i pobjednica Hrvatskoga kupa ekipu Podravke Vegete, državne prvakinje u kategoriji mlađih kadetkinja Podravkine djevojke rođene 2000. godine i kasnije te za stručna vodstva ekipa i vodstvo kluba kojem je grad pretežiti vlasnik.

Gradonačelnica je pozdravila uspjeh svih naraštaja Rukometnog kluba Podravka s.d.d. i u vrlo emotivnom nastupu sa suzom u oku čestitala je svima na ogromnom sportskom uspjehu.

U ime mladog naraštaja zahvalila je kapetanica mlađih kadetkinja Elena Popović i trenerica Đurđica Zečević, a u ime Podravke Vegete trener Goran Mrđen i kapetanica Miranda Tatari. Tatari je Vesni Željeznjak predala na dar uokvirenu fotografiju ekipe u slavlju nakon osvajanja prvenstva države te joj objesila oko vrata zlatnu medalju.

Miranda Tatari predaje gradonačlenici sliku i medalju

Sve rukometašice primile se od zamjenika gradonačelnice Mišela Jakšića po cvijet, a vodstvo od gradonačelnice bocu vina.
Uslijedilo je zajedničko slikanje uz najbolje želje onima koje odlaze, ali i željom da nikada ne zaborave Koprivnicu koja ih je prigrlila i pomogla u njihovu daljnjem sportskom razvoju.