Potpis Nikoline Zadravec // Foto Ljerka VreskDugo je trajalo dogovaranje, ali je na kraju dogovoreno. Između želje Podravke i seniorske i juniorske reprezentativke, i dosadašnje članice varaždinske Koke, Nikoline Zdravec bilo je nešto administrativnih prepreka, koju su otklonjene i idućih godinu dana Zadravec će nositi dres Podravke Vegete, igrati s mladom Pavlović na desnom krilu i iskoristiti korak u napretku koji joj nudi mjesto u ekipi hrvatskih prvakinja. Ugovor je potpisala u srijedu u prostorijama RK Podravke s.d.d. u Koprivnici.

Rođena je 2. rujna 1997. godine u Čakovcu, na petoj je godini Srednje medicinske škole. Počela je u Čakovcu, a sa 16 godina prešla je u varaždinsku Koku.

– Čast je i zadovoljstvo dobiti poziv iz Podravke. Moj pristup? Želim trenirati, napredovati i s ekipom napraviti dobar rezultat – rekla je.

Zna svoje karakteristike, a njih smo vidjeli i u nastupima reprezentacije.

– Brza k’o srna – šali se. I ne boji se nikoga, ide rezolutno, ulazi s krila hrabro. Ne štedi sebe ni druge.

Nikolina ZadravecEkipu Podravke Vegete, to jest njene igračice, Nikolina dobro poznaje, neće biti problema s tzv. uklapanjem, a godinu dana je igrala i zajedno s Ivanom Dežić u Koki. Osim toga, s mnogim je igračicama bila u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji.

Ne nedostaje joj europskih i svjetskih iskustava, dosad je četiri puta bila što na europskim, što na svjetskim prvenstvima.

Sada odlazi na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Rusiju, gdje će biti s Podravkinom Sarom Šenvald i ostalim mladim djevojkama, nadama hrvatskog rukometa. Ponovni dolazak u Podravku bit će na pripreme 1. kolovoza, kada će se okupiti kompletna Podravka Vegeta sa svim kadetskim i juniorskim reprezentativkama i krenuti u novu sezonu.

Dobro nam došla u obitelj, Nikolina!