Juniorke na pripremama // ArhivaNakon prvog dijela priprema u Dugom Selu, hrvatska ženska juniorska reprezentacija drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo u Španjolskoj imat će u Kampa HRS-a u Zadru. Tamo će juniorke pod vodstvom izbornika Branka Šebeka trenirati od 26. do 30. lipnja, a pripreme će nastaviti u Delnicama od 30. lipnja do 6. srpnja.

Na pripreme je pozvano 20 igračica. To su Iva Šebalj, Josipa Mamić i Andrea Pavković iz Dugog Sela 55, Ana Krmpotić, Paula Posavec i Stela Posavec iz Zrinskog, Magdalena Ećimović iz Splita, Antonija Oremović, Anamarija Maljak i Sara Šenvald iz Podravke, Doris Vlajsović i Lucija Perajica iz Sesveta, Nikolina Zadravec, Dora Kalaus i Larisa Kalaus iz Koke, Anita Azinović iz Gruda, Marija Ljubičić iz Lokomotive, Kristina Barišić iz Izviđača Ljubuški, Bernarda Čalušić iz Samobora i Iva Galetić iz Bjelovara.

Na popisu pričuvnih igračica su Lucija Bešen iz Sesveta, Anamarija Babić iz Koje, Gabrijela Gudelj iz Lokomotive te Lara Židek iz Zameta.

U stručnom stožeru, uz izbornika Branka Šebeka, su i Vesna Miletić i Dubravka Tunjić, fizioterapeutkinja Slavica Brčić te kondicijski trener Krešimir Brčić.