Lokomotiva i Podravka Vegeta ''ispipat'' će se na turniru u  Mađarskoj // Fotos s Final Forua WRHL-a u Tivtu Ivo Čičin-Mašansker: Gaće u pozadini sad je u Lokomotivi, a Poljak (91) u Podravki VegetiNovi trener Podravke Vegete Goran Mrđen na sjednici Upravnog odbora 24. srpnja upoznat će predsjednika Jorna Pedersena i članove s rasporedom priprema. Nisu poznati svi detalji, ali poznato je da će pripreme početi istoga dana u 19 sati. Na prvo okupljanje bit će pozvani i novinari. Nakon nekoliko dana u Koprivnici zasad je predviđen nastavak osnovnih priprema u Daruvarskim toplicama od 28. srpnja dio 3. kolovoza.

Prva utakmica novopostavljene ekipe Podravke Vegete, bez juniorki Kapitanović i Dragišić, koje su tada na juniorskom EP u Danskoj, predstavit će se koprivničkim gledateljima 8. kolovoza na utakmici s mađarskim Fehérvár KC. Mađarski klub time počinje mini-turneju u Hrvatskoj: idući susret bit će u Zagrebu 9. kolovoza s Lokomotivom, a trećim susretom 10. kolovoza s jednim prvoligaškim klubom i zagreba ili okolice, zaključit će gostovanje u Hrvatskoj.

Klub iz Szekesfehérvára potom će od 16. do 18. kolovoza organizirati turnir kojem će biti domaćin, a dva gosta su Lokomotiva i Podravka Vegeta: traži se četvrti sudionik. U tri dana svaki klbu odigrao po tri utakmica, svakog dana jednu.

Već je ranije utvrđeno gostovanje idućeg vikenda u Vácu s odigravanjem nekoliko (2-3) utakmica.

Europski jaki Memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo igrat će se u Koprivnici zadnjih dana kolovoza. Iza toga HRS će donijeti propozicije igranja u ženskoj Hrvatskoj rukometnoj ligi ove sezone, a u Ljubljani se danas, u petak, 12. srpnja, održava sjednica sudionika Regionalne lige, na kojem bi se trebao utvrditi sustav natjecanja u sezoni 2013/2014. Tek nakon toga bit će poznat raspored odigravanja službenih utakmica Podravke Vegete izvan onih, već utvrđenih, u Ligi prvakinja.