S konferencije za novinstvo // Foto ivo Čičin-MašanskerUoči utakmice 5. kola D grupe EHF Lige prvakinja Podravka Vegeta, prvak Hrvatske – Larvik, prvak Norveške (nedjelja, 10. studenoga, 18 sati) u klupskim prostorijama održana je konferencija za novinstvo na kojoj su s novinarima razgovarali v.d. direktorica Ljerka Vresk, trener Goran Mrđen, kapetanica Podravke Vegete Vesna Milanović Litre i igračica Jelena Trifunović.

Radi popularizacije ženskog rukometa igračice će u četvrtak 7. studenoga između 10,30 i 11 sati dijeliti ulaznice u Podravkinoj tvornici dječje hrane. I za ovu utakmicu, zadnju u Ligi prvakinja ove sezone u Koprivnici, ulaznice su besplatne, a mogu se podići na uobičajenim mjestima (recepcija Podravke, pivnica Kraluš, hotel Podravina i kancelarije kluba).

NOVO: Uz predočenje ulaznice gledatelji će nakon utakmice moći konzumirati Podravkin ledeni čaj i hot-dog u Podravkinu šatoru ispred dvorane.

Uobičajeno, gledatelji će biti darivani, navijače će animirati maskote Lino i Kviki, plesat će članovi kluba Ritam iz Koprivnice, a zajedno s ekipama na teren će izaći i djevojčice iz Podravkine rukometne škole odjevene u Lino majice.
Utakmicu će suditi Viktorcija Kijauskaite i Aušra Zaliene iz Litve, a delegat EHF-a će biti Marco Trespidi iz Italije.
Razgovor igračica i trenera s novinarima objavit ćemo u idućim tekstovima.

S presice // Foto ivo Čičin-Mašansker