Press-28-10-2014 // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa konferenciji za novinstvo što je danas, u utorak, održana u klupskim prostorijama Podravke s.d.d, govorilo se o dvije teme: predstojećoj utakmici 3. kola B grupe Lige prvakinja Podravka Vegeta – Vardar, što se igra u nedjelju 2. studenoga u koprivničkoj sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića s početkom u 17 sati i o sutrašnjoj (srijeda) prvenstvenoj utakmici sa Zrinskim iz Čakovca, što se igra u tzv. staroj dvorani, tj. u dvorani Srednje škole u Koprivnici, s početkom u 18 sati.

O tehničkim detaljima izvjestila je direktorica Podravke s.d.d. Božica Palčić.

– Utakmicu će suditi sutkinje iz Ukrajine Tetyana Rakytina i Iryna Tkachuk, a
EHF delegat je Marek Szajna iz Poljske. Ulaz na utakmicu je besplatan, ali karte će se moći podići na recepciji hotela Podravina, pivnici Kraluš, na recepciji tvrtke Podravka d.d. i u klupskim prostorijama i to – od petka.

Božica-Palcic-28-10-2014 // Foto Ivo Čičin-MašanskerPalčić je obavijestila i o promotivnim aktivnostima. Rukometašice gostuju na koprivničkim radio postajama, a u petak prije podne sve rukometašice prve ekipe dijelit će ulaznice u prostoru sponzora, Podravki d.d. u Starčevićevoj ulici.

Pred novinarima su bili i Filip Turk pomoćnik trenera Podravke Vegete Gorana Mrđena te dvije Podravkine kružne napadačice Andrea Čović i Dragica Džono (na slici gore), koji su najavili predstojeće utakmice.