Debelic potpisNakon isteka dvogodišnjeg ugovora s RK Podravkom s.d.d. kružna napadačica Ana Debelić produljit će boravak u Koprivnici na još godinu dana. Danas je u klupskim prostorijama potpisala novi ugovor. U ime kluba Ugovor je potpisala direktorica RK Podravka s.d.d. Božica Palčić.

Debelic potpis 2– Moj dolazak u Koprivnicu za mene nije bio loš potez. Nakon dvije godine boravka razmišljala sam o produžetku, ali bilo je i drugih opcija. Predvladala je i blizina fakulteta, vrijeme je za diplomski na Šumarskom. A što se sportskih ambicija tiče očekujem da ćemo kroz kvalifikacije ući u Ligu prvakinja ili barem igrati u EHF kupu, što bi, uz pojačanja koja znamo i o kojima se govori, bilo moguće – rekla je Ana.

Debelic potpis 3Iz povijesti nastupa Ane Debelić: bivša je kadetska i juniorska reprezentativka i na listi A reprezentacije. Rođena je 9. siječnja 1994. godine, visoka je 182 centimetra, a njeni dosadašnji klubovi bili su Zamet, Zelina i Lokomotiva. Sjajna je i obrambena rukometašica.

Time je zaokružen broj kružnih napadačica. Uz Debelić u idućoj sezoni igrat će i Dragica Džono i Elena Popović.