Trešnjevka - Podravka Vegeta igrano na jesen u ZagrebuPodravkine ekipe od petka do nedjelje odigrat će čak 11 utakmica u različitim natjecanjima seniorki i podmlatka. Podravka Vegeta u 16. kolu 1. HRL za žene dočekuje zagrebačku Trešnjevku. Utakmica je zakazana u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici za subotu 24. veljače od 18 sati. Ulaz je besplatan.

Utakmicu će suditi Matija Cingestar (Varaždin) i Mario Mraz (Trnovec Bartolovečki). Nadzornik HRS-a bit će Bruno Androš (Osijek).

S LOKOMOTIVOM SE NEĆE IGRATI 10. OŽUJKA

Nakon utakmice s Trešnjevkom Koprivničanke u 17. kolu 3. ožujka gostuju u Dugom Selu, a utakmica 18. kola Podravka Vegeta – Lokomotiva neće se igrati 10. ožujka. Naime, Lokomotiva igra dvije utakmice Challenge kupa s nizozemskim Quintusom: 4. i 10. ožujka. Tako će se za njene utakmice sa Splitom 2010 i Podravkom Vegetom morti pronaći drugi termini u tjednu.

LINO U PETAK U BJELOVARU U NEDJELJU U KOPRIVNICI

Podravka 2 Lino ovog vikenda odigrat će dvije prvenstvene utakmice 2. HRL sjever. Tako će se u dvorani Srednjih škola u Bjelovaru u petak 23. veljače unaprijed igrati utakmica 17. kola između ŽRK Bjelovara 2 i Podravke 2 Lino. Utakmica je zakazana za 19,30 sati. Sudit će Luka Šipoš (Trnovec Bartolovečki) i Marko Zeko (Šenkovec). Nadzornik HRS-a bit će Željko Živec (Sesvete).

Dva dana kasnije, u nedjelju 25. veljače, u 14. kolu u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića igrat će Podravka 2 Lino – Baranja BM (Beli Manastir). Sudit će Matko Buturović i Toni Buturović (obojica Zagreb). Nadzornik HRS-a bit će Ahmed Njuhović (Zagreb). Ulaz je besplatan.

U VARAŽDINU ČETIRI UTAKMICE MLAĐIH KADETKINJA

U Sportskoj školskoj dvorani Graberje u Varaždinu, Graberje 31, u nedjelju 25. veljače na rasporedu je odigravanje 5. kruga 1. HMKRL (mlađe kadetkinje). Natupit će dvije ekipe Podravke, koje će odigrati ukupno četiri utakmice. Turnir počinje u 11 sati.

RASPORED UTAKMICA

11,00 Podravka 1 – Koka

12,00 Podravka 2 – Radnik

13,00 Radnik – Podravka 1

14,00 Koka – Podravka 2

U KOPRIVNICI ČETIRI UTAKMICE DJEVOJČICA 2006. GODIŠTA

U sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici u nedjelju 25. veljače igrat će se prijateljski turnir djevojčica rođenih 2006. godine i mlađih. Uz dvije ekipe Podravke, koje će odigrati ukupno četiri utakmice nastupaju i Garešnica i Laurus iz Ludine kod Popovače. Ulaz je besplatan.

RASPORED UTAKMICA

10,00 Podravka 1 – Garešnica

10,45 Podravka 2 – Laurus

11,00 Podravka 2 – Garešnica

11,45 Podravka 1 – Laurus