Na oproštaju od sezone: Čović, Milenković, Elez, Živković // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa kraju sportske sezone klubovi već spremaju sastave za iduću. RK Podravka s.d.d., izvjestila je direktorica Božica Palčić, sigurno se rastaje sa četiri igračice, a sigurno dolaze četiri nove.

– K nama dolaze Selena Milošević iz Zameta, Dora Krsnik iz Zeline, gdje je na posudbi, inače je članica Lokomotive, Ivana Dežić iz Koke i Lana Franković iz mađarskog Mosonmagyarovarija – kaže Božica Palčić.

SVE PRINOVE SU VANJSKE IGRAČICE

Selena Milošević i Lana Franković su reprezentativke u sazivu izbornika Gorana Mrđena za kvalifikacijski susret sa Švedskom, a Dora Krsnik i Ivana Dežić su pričuvne reprezentativke.

– Sve četiri prinove igraju na vanjskim pozicijama. Selena Milošević može igrati na sve tri vanjske pozicije – izvjestio nas je trener Podravke Vegete Goran Mrđen.- Lana Franković, inače iz Đurđevca, dugo je igrala u Sesvetama Agroproteinki, lijeva je vanjska igračica. Dora Krsnik je srednja vanjska igračica, ali može igrati i ostale dvije pozicije, dok je Ivana Dežić ljevakinja koja igra na desnom vanjskom.

ODLAZE ELEZ, TRIFUNOVIĆ, ŽIVKOVIĆ I ČOVIĆ

Četiri igračice s kojima nije produžen ugovor su Kristina Eelez, Jelena Trifunović, Jelena Živković i Andrea Čović za koju se zna da odlazi u Vardar iz Skoplja.

Iz sadašnjeg sastava u klubu ostaju: Ekatarina Nemaškalo, Antonia Jukić, Ivana Kapitanović, Marijeta Vidak, Ivana Dragišić, Dragica Džono, Ana Nikšić i Sara Šenvald, a s mlađim igračicama (Maljak, Oremović, Papac, Mrđen) razgovori su zakazani za idući tjedan.

S TATARI I MILENKOVIĆ RAZGOVORI TRAJU

S dvije igračice se još uvijek pregovara. To su Miranda Tatari i Mirjana Milenković:

– S Mirandom Tatari smo razgovarali, ali još uvijek nemamo ništa konkretno. Nadam se da ćemo idući tjedan znati nešto više. Također još uvijek pregovaramo s Mirjanom Milenković – kaže Božica Palčić.