S lijeva: Vidak, Horvath, Milenković, Trifunović, Tilinger i ČovićU prvoj probnoj utakmici novi sastav Podravke Vegete u paklenskim temeperaturnim uvjetima pregrijane gimnazijske sportske gimnazije pobijedila je mađarskog prvoligaša Fehérvár s 27:25 (14:10). Prerano je za bilo kakvu ocjenu, jer obje ekipe se tek u osnovnim pripremama, ali je sigurno da je u Podravku Vegetu pristigla igračćica koja se može već sada nazvati pojačanjem, lijeva vanjska Jelena Trifunović.

Također, na desnom vanjskom sada je igra solidnija i sigurnija, jer je jelena Živković talent koji zna zabiti i dodati. Međutim, ekipa, objektivno, još nije uigrana, pa nisu povezane linija s pivotima i krilima, ali su krila s nekoliko individualnih akcija dale do znanja da će lijeva krila, Pongrac i Nemaškalo, biti na reprezentativnoj razini, dok desnu stranu neće moći iznijeti sama Vukojević. Tu bi kao drugo krilo trebala biti Dragišić, a trener Mrđen povremeno je koristio Živković, kada je na vanjskim pozicijama davao prigodu svim raspoloživim igračicama. A tome i služe pripremne utakmice.
S lijeva: Havić, Čović, Mayer i AzariS Fehérvárom, kao domaćinom turnira u Székesfehérváru u Mađarskoj, Podravka Vegeta igra ponovno idućeg petka, 16. kolovoza. U drugoj utakmici (polufinala) igraju Iuventa iz slovačkog grada Michalovce i zagrebačka Lokomotiva. Utakmice za 3. i 1. mjesto igraju se u subotu.

PRVA PRIJATELJSKA UTAKMICA U SEZONI 2013/2014.
PODRAVKA VEGETA – FEHÉRVÁR 27:25 (14:10)
KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja 100. Suci: Dražen Gladović i Goran Volenik (oba Virovitica).
PODRAVKA VEGETA: Milenković (4+1), Jukić (5+-); Čović 1, Gavranić 1, Pongrac 4, Havić 1, Živković 2, Vukojević 3, Nemaškalo 2, Milanović Litre 2, Vidak 1, A. Oremović, Dušak, Trifunović 9(3), Poljak 1. TRENER: Goran Mrđen.
FEHÉRVÁR: Trimmel (3), Kiss (10+1), Györffy; Azari 3(1), Siti, Hajduch 4, Emberovics 5, Vaszari, Horvath 2, Tilinger 4, Herr 1, Mayer 2, Kazai 4, Becseri, Kuhinko, Majer. TRENER: Jensen Pal Oldrup.
SEDMERCI: Podravka Vegeta 5(3), Fehervar 2(1).
ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 4 minute (Milanović Litre, Živković), Fehérvár 4 minute (Hajduch, Mayer).