Marta Žderić i čestitari // Foto Ivo Čičin-MašanskerPrije i nakon utakmice skromna obilježavanja sportskih i životnih dostignuća. Golmanica Marta Žderić napunila je 23 godine i tom prigodom dobila je od kluba na dar cvijeće uz čestitke. Cvijeće je predao član Upravnog odbora Anđelko Stričević. Na slikanje s Martom pozvan je i Vladimir Vujović, koji ima znatne zasluge za napredak mlade Pločanke.

Vladimir Vujović jedan je od onih koji će se oprostiti od Podravke na kraju sezone, jer je potpisao ugovor sa ženskim rukometnim klubom Vardar u Skoplju i tamo će obavljati trenerski posao, dakle neće raditi samo s vratarkama.

Prvakinje 2013. // Foto Koprivnica.netNakon utakmice fotoreporteri su mislili da će uslijediti veće veselje zbog činjenice da je i matematički potvrđen novi, dvadeseti po redu, naslov prvakinja. Bilo kako bilo zabilježen je pozdrav igračica publici nakon potvrđivanja još jednog trofeja u bogatoj povijesti kluba. Očito je da su misli okrenute natjecanjima koja dolaze, kada će biti mjesta i za izrazitija slavlja, tim više što ovakva Podravka Vegeta igra još kratko vrijeme zajedno.

Prvakinje 2013. // Foto Koprivnica.net