NemaškaloPoznat je i četvrti sudionik 12. memorijala Josipa Samaržije Bepa. To je mađarski prvoligaš Kecskemét. Lista je sada popunjena i 25. i 26. kolovoza u Koprivnici će igrati Hypo Nö, Kecskeméti NKSE, Lokomotiva i Podravka Vegeta.

PRVENSTVO POČINJE 16. RUJNA

Poznat je i datum početka prvenstva 1. HRL za žene. Termin 1. kola je 16/17. rujna. U prvom kolu Podravka Vegeta će u Koprivnici ugostiti Umag. U 1. HRL igrat će novi ligaši Pitomača, Ivanić i Petason Vranjic te ”starosjedioci” Podravka Vegeta, Lokomotiva, Koka, Zamet, Sesvete Agroproteinka, Dugo Selo 55, Bjelovar, Trešnjevka, Umag, Zrinski i Split 2010.

Raspored kola možete vidjeti na http://hrs.hr/natjecanja-2/1-hrl-za-zene/

DRUGA LIGA SJEVER OD 30. RUJNA

Druga HRL sjever natjecanjem počinje 30. rujna. Podravka Lino nastupa pod novim imenom: Podravka 2 Lino. Novi je i trener. Snježana Petika preuzela je Podravku Vegetu, a Filip Turk vodit će Podravku 2 Lino. Ekipa će biti spoj preostalih igračica iz prošlosezonske ekipe, plus igračice dosadašnje Podravke 3.

U 2. HRL sjever nastupat će Baranja, Bjelovar 2, Brod, Koka 2, Podravka 2 Lino, TVIN Virovitica, Vukovar, Đakovo, Đurđevac te novi članovi 2. lige Multinorm Cerna, Zelina i Osijek. U prvom kolu 30. rujna Podravka 2 Lino gostuje u Virovitici.

Raspored utakmica možete vidjeti na: http://hrs.hr/natjecanja-2/2-hrl-sjever-z/