TVIN - Podravka // Foto Ljerka VreskPIŠE // Ivo Čičin-Mašansker

FOTO // Ljerka Vresk

Kadetkinje Podravke na Završnici Prvenstva Hrvatske u Umagu u 3. kolu prednatjecanja u A grupi osvojile su 1. mjesto. Danas poslije podne pobijedilse su TVIN Viroviticu s 20:15 (11:8). Sutra su utakmice za polufinale i finale prvenstva. Podravka u 11,30 čeka drugoplasiranu ekipu C grupe.

TVIN - Podravka // Foto Ljerka VreskIZVJEŠTAJ HRS-a: U borbi za prolazak dalje i borbu za što bolji plasman, TVIN je vrlo borbeno ušao u utakmicu i držao se uz bok Podravki. Podravka je u desetoj minuti imala +2 (5:3) da bi do isteka 20. minute povećala to na +3 (11:8). Uz raspucanu Tenu Petiku, Podravka je nastavila s dobrim izdanjem i u drugom dijelu utakmice te skupinu A zaključila s trećom pobjedom i prvim mjestom. TVIN je time ostao na trećoj poziciji.

U drugoj utakmici 3. kola A grupe Dalmatinka – Lokomotiva 17:11.

Konačni poredak; 1. Podravka 6 bodova, 2. Dalmatinka 2, 3.TVIN Virovitica 2, 4. Lokomotiva 2.

TVIN - Podravka // Foto Ljerka VreskUTAKMICA 3. KOLA A GRUPE PREDNATJECANJA NA ZAVRŠNICI PH ZA KADETKINJE

TVIN VIROVITICA – PODRAVKA 15:20 (8:11)

UMAG – Sportska dvorana OŠ Marija i Lina.

TVIN VIROVITICA: Devald, Blažević; Deskar 3, Jezerčić, Zupčić, Biuk, Hrović 6, Majstorović, Lukačević, Veršec 1, Hudoletnjak 5, Stjepanović, Bardić, Oštrić. STRUČNI STOŽER: Mario Šolc i Zdenka Premužić.

PODRAVKA: Borac, Vrabec; Popović 3, Sikavica, Brkić, Delić, Petričević, Franušić 5, T. Petika 11, Kolar, Firšt, Kokša, Jandrašić 1, Bogdan. TRENERICA: Snježana Petika.TVIN - Podravka // Foto Ljerka Vresk