Rukometašice Podravka Vegete u srijedu gostuju u Sesvetama

Nakon dva odigrana domaća kola protiv Zrinskog i Trešnjevke i dvije pobjede, slijedi i prvo gostovanje u domaćem prvenstvu. Podravka Vegeta u srijedu putuje u Sesvete gdje je na rasporedu 3. kolo 1.HRL za žene. Utakmica je na rasporedu u srijedu 29. rujna u 18.00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Sesvete. Sudački par u utakmici bit će Kolarek-Majpruz.

Foto: Ivan Brkić

Uoči novog prvenstvenog ogleda, kratko su za klupske stranice ovu utakmicu najavili kružna napadačica Elena Popović i pomoćni trener Antonio Pranjić.

Slijedi nam gostovanje u Sesvetama protiv jedne mlade ekipe koja igra sve bolje. Naše igračice spremne i zdrave dočekuju ovaj susret, a mi ćemo kao i u svakoj utakmici tražiti čvrstu agresivnu obranu, brzu tranziciju i maksimalan pristup svih 60 minuta – rekao je pomoćni trener Pranjić. 

Foto: Ivan Brkić

Pred nama je još jedna utakmica prve hrvatske lige. Naporno treniramo, atmosfera u ekipi je dobra i pozitivna. Za vikend smo odigrale tešku, ali dobru europsku utakmicu i zasigurno se osjeća umor. Kod nekih je cura prisutan više kod nekih manje no to samo znači da sve moramo biti još više koncentrirane da ne bi bilo ozljeda i da se odigra kvalitetna utakmica. Trenutan je fokus na utakmici sa Sesvetama, veselimo se i očekujemo maksimalan angažman – rekla je kružna napadačica Elena Popović. 

U subotu derbi domaćeg prvenstva u Koprivnici s Lokomotivom, a zatim reprezentativna pauza

Nakon Sesveta u subotu 2. listopada s početkom u 18.00 sati slijedi derbi domaćeg prvenstva u ŠSD Josip Samaržija-Bepo, a Podravka Vegeta će ugostiti Lokomotivu. Tim će se povodom u četvrtak održati i konferencija za medije s početkom u 11.00 sati. Nakon toga od ponedjeljka velik broj djevojaka odlazi u svoje reprezentacije dok će one koje ostanu nastaviti s treninzima. Za vrijeme reprezentativne pauze je i stanka u europskim natjecanjima, a djevojke nastavljaju i s tim dijelom natjecanja 16. listopada u 18.00 sati, ogledom 4. kola DELO Lige prvakinja kada će snage odmjeriti na gostovanju kod francuskog Bresta.