Ožujak je tradicionalno mjesec u kojem počinju završna natjecanja mlađih dobnih . Prvo od njih je već ovog produženog vikenda kada će se na dva terena Sportske dvorane Žatika natjecati igračice rođene 2002. godine i mlađe. Čak 12 ekipa dolazi na završni turnir. Podijeljene su u dvije skupine po šest. Nakon međusobnog razigravanja svakog sa svakim, slijedi nokaut faza u kojoj će po tri najbolje ekipe iz svake skupine odlučivati o novom prvaku Hrvatske. Finalni dan na rasporedu je u nedjelju 08. ožujka, a počinje u 9 sati i 30 minuta.

Utakmice se igraju 2 x 20 minuta (odmor 5 minuta). Treneri mogu koristiti tri time outa, u trajanju po 30 sekundi. Zbog velikog broja utakmica u posljednjih pet minuta može se koristiti samo jedan time out. U slučaju neodlučenog rezultata u utakmicama za poredak, nema produžetaka već se odmah izvode sedmerci dok se ne odluči pobjednik.

RK Podravka u skupini je sa Sesvetama, Trogirom 58, Udarnikom, 1234 Viroviticom i Makarskom.

Danas su odigrale dvije utakmice protiv Trogira i Udarnika iz Velike Gorice te su u obje utakmice bile pobjednice.  Ekipu vodi trenerica Đurđica Zečević i pomoćnica Melita Jug.

Rezultati: 

Podravka – Trogir 27:15

Podravka – Udarnik 23:18

Nakon prvog dana natjecanja Podravka je na drugom mjestu skupine A s maksimalnih četiri boda. Prvo mjesto zauzima ekipa Sesveta koja ima bolju gol razliku od naših cura.

Već sutra cure očekuje nastavak natjecanja, a za više informacija pratite društvene mreže i web stranicu RK Podravke.