Na trajektu u Bokakotorskom zaljevu Jelena Živković, Bojan Savić i Filip Turk // Foto Ivo Čičin-Mašansker

Putovanje Podravke Vegete od Koprivnice do Podgorice danas, u četvrtak 16. siječnja, trajalo je od 5,30 do oko 19 sati. Podravkin autobus, kojeg su vozili Mirko i Miroslav Franjo, ispratio je po mraku puni mjesec, a takav ih je dočekao i u Crnoj Gori. Na put je pošlo 14 rukometašica, Iva Pongrac ozlijeđena je na treningu u petak navečer i ostala je kod kuće.

Naime, slučajnog nakon sudara Ivine glave s laktom kapetanice Vesne, Iva je završila na šivanju. Stradala je arkada. A kako se nije dobro osjećala u četvrtak ujutro, nije pošla na put.

Vesna Milanović Litre, Mirjana Milenković i Dina Havić // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa utakmicama Regionalne lige s Danilovgradom (petak, 17. siječnja 14 sati u Gornjim Kokotima u dvorni Rex) i Budućnosti (nedjelja, 19. siječnja 19 sati u Podgorici u dvorani Sportskog centra Morača) trener Goran Mrđen kombinirat će ovaj sastav: Milenković, Kapitanović, Jukić (golmanice), Milanović Litre, Čović (kružne napadačice), Nemaškalo (lijevo krilo), Vukojević, Dragišić (desno krilo), Milenković, Trifunović, Gavranić, Havić, Vidak, Poljak (vanjske igračice).
Dugački put, prema prvom dojmu, nije ostavio vidljivijeg traga.

Uz ručak u Dugopolju, stalo se još na dva mjesta, kod Macole i benzinskoj iza Dubrovnika. Naravno, tome valja pribrojiti i kraća zadržavanja, ali minimalna i profesionalna sa strane carinika i graničnih policija Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Najljepši dio putovanja je bio prijelaz Boke Kotorske trajektom. Tamo su i snimljene ove sasvim nerukometne slike, po noći i bez fleša.

Da fleš ne pokvari noć.Katja Nemaškalo, Ivana Dragišić i Goran Mrđen Mrdjen // Foto Ivo Čičin-Mašansker