Naše veteranke // Foto Ljerka VreskU povodu otvorenja novouređenog igrališta kod Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici danas je organiziran cjelodnevni sportski program u sklopu projekta Sport Cannot Stop at Borders (SportOverBorders). Tom prigodom mladi sportaši iz Hrvatske i Mađarske odmjerili su snage u atletici (štafeta 4×100 metara), košarci, nogometu i badmintonu. Predstavili su se i sportski klubovi s područja grada.

Djevojčice 2004. godište // Foto Ljerka Vresk Predvečer su nastupili nešto stariji sportaši, legende koprivničkog sporta, koji su se natjecali u tenisu, rukometu, nogometu, košarci i badmintonu.

Veterani RK Koprivnica Hangar 18 // Foto Ljerka VreskTako su veteranke Podravke i koprivničkog rukometa zaigrale s veteranima RK Koprivnica Hangar 18. Za veteranke su nastupile Božica Palčić, Snježana Petika, Barbara Stančin, Petra Zečević, Maja Vezijak, Melita Đurec, Ana Petak, Marina Šimek. Sutkinje su bile Ivana Koren i Vedrana Stančir.

Dječaci RK Koprivnice // Foto Ljerka VreskTakođer su se sastale mlade rukometašice Podravke i mladi rukometaši RK Koprivnica Hangar 18, podmladak rođen 2004/05. godine.

Igra // Foto Ljerka VreskVrijednost igrališta i okolnih radova je oko dva milijuna kuna. Projekt je sufinanciran iz programa Intereg 5a prekogranične suradnje Mađarske i Hrvatske, a njegov cilj je poticanje zdravog načina života među mlađom, ali i ostalom populacijom. Tijekom 18 mjeseci trajanja provodi se niz sportskih aktivnost od kojih je među glavnima organizacija trening kampova za mlade u svim gradovima koji su partneri u projektu.

Fotografije: Ljerka VreskIgra // Foto Ljerka VreskIgra // Foto Ljerka Vresk Izlazak veteranki i veterana // Foto Ljerka VreskObrana // Foto Ljerka Vresk Početak // Foto Ljerka VreskZagrijavanje // Foto Ljerka VreskZagrijavanje // Foto Ljerka Vresk