Djevojčice u Bjelovaru // Foto mobitelom Branko KrajačićTRENERI SURADNICI // Tekst i slika Branko Krajačić

Djevojčice RK Bjelovara bile su u subotu u bjelovarskoj dvorani Srednjih škola domaćini turnira 7. kruga Rukometne lige regije sjever za djevojčice B. Osim domaćina na turniru su sudjelovale ekipe Garešnice i Podravke I i II. Rezultati: Bjelovar – Podravka II 8:6, Garešnica – Podravka I 7:15, Garešnica – Podravka II 6:18, Podravka I – Bjelovar 15:4. Sudili su Erceg, Pranjić, Kocijan Pacas i Matijak (svi Bjelovar).

Djevojčice u Bjelovaru // Foto mobitelom Branko KrajačićRezultatski gledano, turnir smo odigrali uspješno, osim prve utakmice u kojoj su djevojčice Podravke II izgubile od domaćina. Objektivno gledajući male su podravkašice zasigurno bolja ekipa, ali je očito koncert Severine ostavio trag, pa se ujutro još i krevet vukao za nama po igralištu.

Djevojčice u Bjelovaru // Foto mobitelom Branko Krajačić

Kasnije smo se razbudili i popravili taj prvi lošiji dojam i uvjerljivo dobili Garešnicu, a koja je u međusobnom ogledu pobijedila Bjelovar. Djevojčice Podravke I nisu dozvolile nikakva iznenađenja i u obje utakmice uvjerljivo su svladale svoje suparnice.

Djevojčice u Bjelovaru // Foto mobitelom Branko Krajačić

Podravka I: Dautanec, Skrbinšek, Međurečan, Balaško, M. Banek, Jagustin, K. Banek, Posavec, Đuranek, Sever, Matić-Borščak, Švenda, Valent.

Podravka II: Sremec, Besedić, Galinec, Kotarščak, Sabolić, Dedi, Zahirović, Hrupec, Strugar, Matovina, Čmelješević, Halavuk, Smolak, Žganjar, Kovač. Trener: Branko Krajačić.

Djevojčice u Bjelovaru // Foto mobitelom Branko Krajačić