S utakmice Podravka Vegeta - Krim Mercator u Koprivnici // Foto Ivan BrkićU subotu i nedjelju 1. i 2. travnja u sportskoj dvorani Krima na Galjevici u Ljubljani održat će se treći od četiri turnira Ženske Regionalna rukometne lige (WRHL). Sudjeluju domaćin Krim Mercator, Vardar iz Makedonije, Budućnost iz Crne Gore i Podravka Vegeta iz Hrvatske. Ulaz je slobodan.

Na turniru u Ljubljani neće igrati Selena Milošević, koja je ozlijeđena na turniru u Koprivnici. U pitanju je istegnuće na ruci, što će se brzo zaliječiti, ali za Ljubljanu igračica još nije spremna. Zato je preskočila i jučerašnji prvenstveni susret s Osijekom.

RASPORED UTAKMICA

SUBOTA 1. TRAVNJA 5. KOLO

16,00 Budućnost – Podravka Vegeta

18,00 Krim Mercator – Vardar

NEDJELJA, 2. TRAVNJA 6. KOLO

16,00 Vardar – Podravka Vegeta

18,00 Krim Mercator – Budućnost

Sportski događaj na Galjevici imat će humanitarnu notu, jer je klub će prikupljati dobrovoljne priloge za bivšeg rukometaša Nenada Stojakovića. Karijeru je počeo u Trbovlju i ubrzo postao jedan od najboljih slovenskih kružnih napadača. Nakon završetka karijere ima većih problema s kralježnicom, pa je završio u invalidskim kolicima. Trenutno stanje moglo bi se popraviti vrlo složenim operacijama koje mogu obaviti stručnjaci u Švicarskoj.

Rukometni klub Krim zato se odlučio u subotu i nedjelju u toku turnira za prikupljanje dobrovoljnih priloga na posebnom mjestu u dvorani. Sva prikupljena sredstva bit će iskorištena za liječenje Nenada Stojakovića u Švicarskoj.