U rujnu 2013. u 18. kolu Podravka Vegeta - Budućnost 24:24U nastavku natjecanja u Regionalnoj ligi Podravka Vegeta gostuje od četvrtka do ponedjeljka u Crnoj Gori: pet dana s uključenim putovanjem autobusom. U Crnoj Gori će odigrati dvije utakmice: u petak s Danilovgradom, u nedjelju s Budućnosti.

Prva utakmica, Danilovgrad – Podravka Vegeta, na rasporedu je u petak 17. siječnja u 14 sati u Kokotima kraj Podgorice u dvorani Rex. Podravka Vegeta već je trenirala u toj dvorani i odigrala službenu utakmicu Regionalne lige s Budućnosti. Ovu utakmicu 7. kola sudi sudački par iz Crne Gore Kaluđerović-Vujačić, a delegat WRHL-a je također iz Crne Gore, Nebojša Vujisić.

U drugom susretu u Crnoj Gori Podravka Vegeta u nedjelju 19. siječnja igra utakmicu 9. kola Regionalne lige s Budućnosti. Utakmica se igra u 17 sati (termin je pomaknut s 19 na 17 sati) u dvorani Sportskog centra Morača. Suci su Sašo Krkačev i Đoko Kolevski (oba Makedonija), a delegat WRHL-a također je iz Makedonije, Marijan Načevski. U unaprijed odigranoj utakmici 18. kola u Koprivnici su ove ekipe 19. rujna odigrale neriješeno, 24:24.
Između te dvije utakmice u subotu, a prije međusobne utakmice, u dvorani Morača zajednički trening imat će Budućnost i Podravka Vegeta. Igrat će međusobno u zatvorenom susretu, koji će trenerima Draganu Adžiću i Goranu Mrđenu poslužiti kao priprema za iduće utakmice.

A najvažnije za Budućnost je nastavak igranja u drugom krugu Lige prvakinja, a za Podravku Vegetu utakmice Kupa Kupova s Rostov-Donom.
No, do te utakmice Koprivničanke će igrati i utakmicu 11. kola Regionalne lige, u Koprivnicu dolazi Lokomotiva. Zbog Vrbošićeva memorijalnog turnira i zauzetosti dvorane u subotu, utakmica s Lokomotivom igrat će se u nedjelju. Ne zna se kada, jer je moguće da muška hrvatska rukometna reprezentacija igra finalne utakmice u Danskoj, pa će se satnica odrediti prema toj utakmici, kako bi ljubitelji rukometa mogli pratiti oba sportska događaja.