Elez i Tatari (bijeli dresovi), pripreme za EP // Foto Ivo Čičin-MašanskerHrvatske rukometne reprezentativke okupit će se ove nedjelje, 7. rujna, u 16 sati u Zagrebu, točnije, ispred dvorane Dom sportova odakle će se otisnuti put Varaždina na dva dana treninga. Iz Podravke Vegete izbornik Vladimir Canjuga pozvao je Ivanu Kapitanović, Andreu Čović, Anu Nikšić, Kristinu Elez i Mirandu Tatari. U pričuvi je Ekatarina Nemaškalo.

Kontrolno okupljanje hrvatske ženske seniorske reprezentacije poslužit će Vladimiru Canjugi kako bi vidio kako stoje i neke seniorke koje su nedavno zaključile svoj juniorski put na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali i da testira sve izabranice. Za nešto više od tri mjeseca igrat će se Europsko prvenstvo za rukometašice, čiji su zajednički domaćini Hrvatska i Mađarska.

Na okupljanje su pozvane igračice Lokomotive Ivana Jelčić, Katarina Ježić, Aneta Benko, Tea Golubić, Lidija Horvat, Maja Kožnjak i Sonja Bašić, iz Koke Ines Domjan i Iva Pongrac, iz Zameta Anamarija Gugić i Ćamila Mičijević, a iz Sesveta Agroproteinke Gabrijela Bešen i Lana Franković.

Pričuvne igračice su i Janja Golubić iz Trešnjevke, Tea Jakara iz Sesveta Agroproteinke, Iva Milanović Litre iz Lokomotive i Ana Debelić iz Zeline.

Stručni stožer, pak, uz izbornika Canjugu čine Podravkin trener (vratarki) Goran Trajkovski, fizioterapeutkinja Vesna Hodić i direktor Ratko Balenović.

(Prema www.hrs.hr)