Djevojčice rođene 2010. godine i mlađe, pod vodstvom trenera Pranjića i pomoćne trenerice Jug, u subotu su sudjelovale na 3. Božićnom turniru u mini rukometu koji se održao u Križevcima. Na turniru su nastupile ekipe iz Križevaca, Bjelovara, Čakovca, Đurđevca, Virovitice, Dubice, Darde, Ivanić-Grada i Koprivnice.

Naše djevojčice, ukupno njih 20, bile su podijeljene u dvije ekipe, Podravka Crvene i Podravka Plave. Podravka Crvene igrale su protiv Ivanića 2, Đurđevca 1, Zrinskog, 1234 Virovitice 1, Darde i Bjelovara 2 te su ostvarile tri pobjede, jedan neriješen rezultat i dva tijesna poraza. Podravka Plave igrale su protiv Dubice, Radnika, Ivanića 1, 1234 Virovitice 2, Bjelovara 1 i Đurđevca 2 te su upisale dvije pobjede i četiri poraza.

Trener Antonio Pranjić o igri svojih rukometašica:

U odnosu na prošli turnir koji smo igrali krajem listopada, u subotu smo u Križevcima prikazali veliki napredak u igri. Cure sve bolje ispunjavaju obrambene i napadače zadatke te prikazuju veliku borbenost i agresivnost na terenu. Nedostajalo nam je malo iskustva i koncentracije u nekim utakmicama kako bi dojam bio bolji. Nastavljamo marljivo i redovito trenirati kako bi uočene pogreške što prije ispravili.

 

Igrale su: P. Bošnjak, Čengija, Feljak, Ivanček, Jambreković, Janeković, Kovačić, Premec, Sočev, Topalović, Ciler, Džinić, Hasagić, Horvat, Horvatić, Kelek, Kovačević, Mađerić, Štefanić, Ristemi.
Trener: Antonio Pranjić
Pomoćna trenerica: Melita Jug