Sutra će RK Podravka Vegeta igrati utakmicu 3. kola domaćeg prvenstva protiv ekipe RK Sesvete Agroproteinka. Utakmica počinje u 18 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, a gledateljima i dalje nije dozvoljen pristup. U dosadašnja dva prvenstvena kola RK Podravka Vegeta upisala je dvije uvjerljive pobjede, protiv ŽRK Murvica i ŽRK Lokomotiva, te se slijedom toga nalazi na prvom mjestu prvenstvene ljestvice.

Što se tiče sutrašnjih protivnica, ekipa RK Sesvete Agroproteinka u prvom kolu poražena je od ŽRK Lokomotiva, dok je u drugom kolu slavila protiv ŽRK 1234 Virovitica, što ih stavlja na deveto mjesto ljestvice. Utakmicu će suditi Bedeković i Peić, a delegat će biti Plentaj. Za sastav zbog ozljeda neće konkurirati Lucija Jandrašić i Ivona Mrđen.  Nekoliko riječi uoči susreta rekao je trener Saračević.

To je prvenstvena utakmica u kojoj moramo biti maksimalno koncentrirani, sigurno je da će priliku dobiti one igračice koje nemaju dovoljnu minutažu kroz Ligu prvakinja i one koje se vraćaju nakon ozljeda. Malo ćemo rotirati, a puno veću minutažu dobit će Moniky Bancilon da vidimo koliko u ovom trenutku može. Sutra jedino pobjeda dolazi u obzir – izjavio je trener Saračević. 

Kako navijači ne bi ostali ‘praznih ruku’, u Klubu su osigurali prijenos utakmice uživo na YouTube kanalu našeg rukometnog kluba. Livestream počinje nekoliko trenutaka prije same utakmice, a možete ga pratiti na poveznici koja je na dnu teksta. Bodrite naš klub putem prijenosa uživo!

Podsjetimo, u nedjelju u 16 sati RK Podravka Vegeta igra novi susret DELO EHF Lige prvakinja, protivnik je danska ekipa Odense.