Igra na Cerinama

MALA FOTO-REPORTAŽA

Na Sajmu mogućnosti na bezonu Cerine u Koprivnici predstavilo je se 50-ak klubova, društava i udruga koji se bave sportom, folklorom, plesom, informatikom, robotikom, astronomijom i drugim zanimljivim sadržajima, a među njima bile su i mlade rukometašice Podravke.

Gužva na štanduOne su igrale rukomet, vodile Podravkin ”štand” i provele ugodno prije podne s organizatorima i posjetiteljima. Vesna Milanović Litre dijelila je nagrade koje su osvojili posjetitelji u raznim natjecanjima.

Skupna slika članica Podravke 5Kako bi djecu potaknuli da svoje slobodno vrijeme iskoriste za bavljenje sportskim i društvenim aktivnostima i na taj način ih udaljili od ulice, ugostiteljskih objekata i štetnih druženja, u partnerstvu sa Društvom naša djeca Koprivnica Policijska uprava koprivničko-križevačka organizirala Sajam mogućnosti. Održan je u utorak, 25. rujna, od 9 do 13 sati na otvorenom prostoru bazena Cerine u Koprivnici.

Animator medo LinoTo je projekt u okviru kojeg se predstavljaju sportski klubovi, kulturno-umjetnička društva i udruge koje se bave programima za djecu kao i mogućnosti uključivanja djece i mladih u njihove aktivnosti. Sajam mogućnosti promiče zdrav život, kreativnost i stvaralaštvo djece i mladih, te  druženje kroz društveno prihvatljive programe. Na jednom mjestu, uz puno zabave što uključuje i sportsko natjecanje za ekipe osnovnih škola, kao i natjecanje u poznavanju prometne kulture, djeca sama mogu odabrati sadržaje koji im se najviše sviđaju.

Pogled na Podravkin štandAkciju su podržali Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, ZAMP, Podravka d.d., Danica-mesna industrija d.d., Obrtnička škola Koprivnica, Bazeni Cerine, Komunalac d.d., kao i općine Koprivničko-križevačke Županije.

Fotografije Goran Rihtarić

Hannah Vuljak iz Podravke 5 i Vesna Milanović LitreGabrijela Vrbek iz Podravke 4 i Vesna Milanović Litre