Rukometašice Podravka Vegete su zajedno sa stožerom ekipe danas posjetile Upravnu zgradu Podravke d.d. gdje ih je dočekala predsjednica Nadzornog odbora RK Podravke s.d.d. i članica Uprave Podravke d.d. Ljiljana Šapina. Uz posebne pozdrave novim igračicama koje su ostale prilično iznenađene značenjem i veličinom kompanije koja je ujedno i glavni sponzor Rukometnog kluba Podravka, imena koje će odsada pa nadalje s ponosom pronositi u domaćim i europskim natjecanjima, uputila im je nekoliko pozdravnih riječi.

Djevojke drage dobro nam došle i zahvaljujem se i veselim se što ste s nama u novoj sezoni. Znam da ćete se truditi, a mi ćemo vas podržati u vašim nastupima i treninzima kao i prije. Vi ste te koje su nam ponovno dovele publiku u dvoranu i Podravka kao sponzor je na vas iznimno ponosna. Vi ste ponovno oživjele ovaj naš grad, a to nam jako mnogo znači. Želim da u ovu sezonu krenete s puno žara i neopterećeno te da u svaku utakmicu uđete svim srcem – rekla je predsjednica Nadzornog odbora RK Podravke s.d.d. i članica Uprave glavnog sponzora Ljiljana Šapina.

Djevojke su se kroz jednu zanimljivu prezentaciju o korporaciji i promotivni video upoznale sa širokim asortimanom proizvoda, ali i tržištima na kojima Podravka uspješno posluje. Posjetile su i pogon u kojem se proizvodi Vegeta, svakodnevni dodatak jelima koji budi posebne osjećaje za nešto unikatno i nešto naše, čemu se ostaje vjeran. Proizvod je to koji osim što se krije u imenu prve ekipe jest pravi prehrambeni suvenir i simbol ne samo ovog grada nego i cijele Hrvatske.

Uslijedio je zajednički ručak nakon kojeg je cijela ekipa dobila prigodne ljetne pakete glavnog sponzora Podravke čime su iz kompanije još jednom pokazali veliko srce koje kuca za koprivnički sport, za rukomet, za Podravka Vegetu. Ovaj posjet je kao i svaki dosad pokazao koliko klub znači glavnom sponzoru Podravki, a ekipa će nastojati svoju zahvalu vratiti na terenu, dobrim igrama i još boljom atmosferom u novoj sezoni.