Ovogodišnja modna revija čarobna je i zbog humanitarne note koju u sebi nosi

Rukometašice Podravka Vegete podržale su i 14. po redu Renesansni festival u Koprivnici i tradicionalnom renesansnom modnom revijom uveličale još jedno otvorenje ove top srednjovjekovne manifestacije na ovim prostorima, ali i šire. U svojim su rukama ovoga puta ponijele i čarobne štapiće u pratnji vila i vilenjaka iz Udruge Latice i Društva naša djeca te su svi zajedno pozvali posjetitelje da donacijama pridonesu stvaranju novog doma za djecu s teškoćama u razvoju.

Rukometašice Podravka Vegete s kraljevskom krojačicom Vlastom Puklavec

Dijana Mugoša, Elena Gjeogrgjievska, Lamprini Tsakalou, Maria-Andrea Ianasi i Tjaša Stanko prošetale su u renesansnim haljinama ispred kraljevske pozornice, ali ovoga puta uz male vile koje su ih povele na jedno malo humanitarno putovanje koje će Udruzi Latice omogućiti opremanje i adaptaciju prostora.

Posljednje upute pred izlazak na reviju

Radost, smijeh i ponos preplavili su mališane iz Društva naša djeca Koprivnica kao i članove Udruge Latice i njihove obitelji, a rukometašice Podravka Vegete su još jednom pokazale kako je njihovo srce veliko baš kao što će to imati prilike pokazati i na terenu u sljedeća dva dana kada se u Gimnaziji Fran Galović održava 14. po redu Memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo. Četrnaest renesansnih otvorenja i jednako toliko duga tradicija ovog memorijala povezali su se u jednu krasnu tradiciju koja će se kako se čini u čarobnom renesansnom ozračju nastaviti i u budućnosti.

Foto: Ivan Brkić

Foto: Ivan Brkić

Foto: Ivan Brkić

Foto: Ivan Brkić