Rukometašice Podravka Vegete će u subotu s početkom u 18.00 sati u koprivničkoj dvorani ŠSD Josip Samaržija-Bepo ugostiti Ženski rukometni klub Osijek. Utakmicu će suditi sudački par Đurinović/Božiković.

Ekipa se odmah nakon završetka Kup utakmice okrenula obavezama u domaćem prvenstvu. Osijek u posljednje vrijeme igra dobro te su se baš kao i Podravka Vegeta plasirali u četvrtfinale hrvatskog ženskog Kupa pa su u ovom trenutku itekako motiviran protivnik. Cilj je i dalje jasan kao i u svakoj prvenstvenoj utakmici, ekipa i u ovom ogledu želi do maksimalnih bodova.

Uvjerljivo su pobijedili na domaćem terenu varaždinsku Koku, a u gostima su prošli u četvrtfinale Kupa i to na gostovanju u Dugom Selu. Sigurno su u jednoj dobroj uzlaznoj putanji i formi, a već je poznato da Osijek ima igračice koje imaju i kvalitetu i iskustvo. Tu su i mlađe igračice koje su također kvalitetne i reprezentativke u svim uzrasnim kategorijama. Očekujemo ozbiljnu utakmicu za koju se ozbiljno pripremamo – rekao je trener Goran Mrđen.

Kao što smo i u proteklom izvještaju spomenuli, u igru se vratila i Selena Milošević, dokapetanica čije iskustvo ne treba posebno naglašavati, ali čija se riječ itekako cijeni pa je ovotjedna klupska najava pripala njoj.

Sretne smo što smo prošle u četvrtfinale Kupa, ali sad se okrećemo prvenstvenim utakmicama. Nakon pobjede nad Lokomotivom moram reći da se dodatno podignula atmosfera unutar ekipe i željno iščekujemo svaku novu utakmicu, tako i protiv Osijeka. Idemo po nove bodove – zaključila je Selena Milošević uoči ogleda 18. kola 1.HRL za žene na domaćem terenu. 

Moramo vas obavijestiti i o ublažavanju mjera zbog kojih se sada na koprivničkim tribinama mogu priključiti i navijači koji nemaju EU digitalne covid potvrde. Maske su i dalje obavezne.

Sportska natjecanja sada su moguća uz prisustvo gledatelja bez EU digitalnih covid-potvrda, ali uz ograničenje popunjenosti tribine na 50%.

S obzirom da se za domaće utakmice koristi pokretna tribina sada na utakmicama može prisustvovati do 500 gledatelja što je 50 posto kapaciteta tribine.