Rukometašice Podravka Vegete uvjerljivo su svladale Split 2010 na gostujućem terenu u utakmici 13. kola 1.HRL za žene rezultatom 20:36,  poluvrijeme 11:18. Prvi pogodak za Podravka Vegetu postigla je Mugoša s krila, a do devete minute rezultat je 4:7. Dvije minute nema pogodaka za domaću ekipu, ali ni za Podravkašice no prekida to Tsakalou s bijele crte za 4:8. Podravka Vegeta je stalno u vodstvu, ali pokušava se domaća ekipa priključiti u 22. minuti kada Strinić pogađa s crte za samo jedan pogodak zaostatka. Nije bilo panike u redovima koprivničkih rukometašica koje su nizom od pet pogodaka napravile sigurniju razliku i do kraja na poluvrijeme otišle s +7 i rezultatom 11:18.

U drugom dijelu gledamo brzu igru, a dominiraju pogoci iz kontri. Karlovčan je bila stopostotna s ukupno 8 pogodaka. Dodala je svoja tri i Nikolina Zadravec. Bilo je sasvim jasno da taj tempo domaća ekipa neće moći pratiti jer je u prvih sedam minuta drugog dijela, Podravka Vegeta otišla na gotovo nedostižnih +10. Deset minuta prije kraja, Franušić iz brze kontre pogađa za 15:31. Mirno privodi Podravka Vegeta utakmicu kraju uz uvjerljivu pobjedu 20:36.

U današnjoj su utakmici krila Karlovčan, Turk, Zadravec i Mugoša zabile ukupno 19 pogodaka, a vratarke su upisale ukupno 11 obrana. Yuliya je danas branila manje kako bi se odmorila za europski ogled u subotu, a danas je odličan dan na vratima imala Tucaković.

Foto:Ivan Brkić (Utakmicu su na Gripama pratili i Ivano Balić te Ljubo Vukić)

Foto: Ivan Brkić