Rukometašice Podravke 2 Lino su danas pod vodstvom trenera Antonia Pranjića upisale prvu pobjedu u novoj natjecateljskoj sezoni u 2.HRL za žene Sjever. Na domaćem su terenu svladale ekipu Multinorm Cerna rezultatom 36:26, poluvrijeme 17:12.

Od prve minute su djevojke iz Koprivnice nametnule svoj ritam, a sredinom poluvremena već su uvjerljivo vodile, bilo je 11:5. U nastavku su se zaredali promašeni ziceri što je djevojkama iz Slavonije omogućilo da ipak malo smanje rezultatski zaostatak. Na poluvrijeme su domaće igračice otišle s +5 i rezultatom 17:12.

U drugom poluvremenu su naše djevojke dodatno popravile dojam te na kraju utakmicu učinile uvjerljivom kako su to pokazale i na samom otvaranju. Ekipu je danas pogocima predvodila Tara Đelekovčan s devet pogodaka, a po pet su dodale Katja Gregurić i Gabriela Domović.

Čestitam curama na pobjedi u prvom kolu. Lijepo otvaranje sezone. Bilo je puno dobrih situacija i u obrani i u napadu koje moramo što više ponavljati kako bi bili još bolji. Zadovoljan sam odrađenom utakmicom, a sad se okrećemo novim izazovima koji uskoro slijede – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Podravka 2 Lino: Marijanović,Galinec;Milivojević, Domović 5,Horvat 2, Cvelber 4,Miklić 2,Stručić 3, Zvonar, Jurlina 2,Javorić 2,Hajdinjak 1,Rumek 1, Đelekovčan 9, Lengelić, Gregurić 5. Trener: Antonio Pranjić

Multinorm Cerna: Žalac 6, Šnajder 2,Uremović 2,Katančić, Jurković, Bičanić, Josipović P. 13,Baletić 1,Stepić, Josipović V. 2,Brkić.

Sedmerci: (Podravka 1/1 ) (Cerna 4/5)

Isključenja: Podravka 12min (Zvonar, Javorić, Hajdinjak 2+2,Lengelić, Gregurić) 10 min( Žalac, Šnajder, Uremović 2+2,Josipović V.)