Rukometašice Podravka Vegete u srijedu gostuju u Čakovcu kod Zrinskog, a na rasporedu je odigravanje zaostalog, 14. kola 1.HRL za žene. Utakmica će se igrati u ŠD Graditeljske škole. Sudački par će biti Šipoš/Zeko. Utakmica počinje u 19.30 sati.

U subotu 26.ožujka je na rasporedu i utakmica 19. kola u Bjelovaru s početkom u 17.30 sati u Dvorani europskih prvaka. Veseli činjenica da se i Ana Buljan priključila treninzima s ekipom, a sada su oporavku još Elena Popović, kapetanica Larissa Kalaus i Diziyana Ilyna i izvjesno je da će se prva od njih, redovnim treninzima priključiti mlada kružna napadačica Elena Popović. Uoči utakmica koje slijede svoje su kratke najave dali trener Goran Mrđen i Andrea Pavković.

Goran Mrđen//foto: Ivan Brkić//RK Podravka

Mi smo i dalje u nizu srijeda-subota. Zasad je tako, a neka tako i ostane i da svi budemo zdravi. Idemo i dalje maksimalno ozbiljno, igrati utakmicu po utakmicu. U srijedu Čakovec i u subotu Bjelovar – kratko je rekao trener Goran Mrđen. 

Andrea Pavković na zagrijavanju za Osijek//foto: Ivan Brkić//RK Podravka

U srijedu nas očekuje utakmica protiv Zrinskog iz Čakovca. Idemo tamo odigrati još jednu dobru utakmicu. Prvenstveno je važno odigrati čvrstu obranu i probati zabiti što više lakih pogodaka. Kao i prošlu utakmicu s Osijekom, moramo biti koncentrirane od prve do zadnje minute i odmah se pripremiti za subotu kada nas očekuje još jedna jaka utakmica s Bjelovarom – rekla je Pavković.