Ovog petka na rasporedu je treće kolo 1.HRL za žene, a rukometašice Podravke će gostovati u Bjelovaru. Utakmica je na rasporedu u 19.00 sati u Dvorani europskih prvaka. U prva dva kola podravkašice su svladale Koku, a potom i Rudar na domaćem terenu. Treći je izazov ujedno i uvertira derbiju koji će se u nedjelju 1.10. s početkom u 17.00 sati igrati u Koprivnici, uz prijenos na Sportskoj televiziji. Utakmicu su Bjelovarom su najavili trener Ivica Obrvan i igračica Hannah Vuljak. 

Trener Ivica Obrvan//foto: RK Podravka

Prošlogodišnje prvenstvo je pokazalo da su u hrvatskoj ligi moguća iznenađenja kao što je pobjeda Dugog Sela u Koprivnici. U ovoj je sezoni Osijek pokazao protiv favorizirane Lokomotive kako su iznenađenja moguća. Radimo na tome da ukažemo curama da nema opuštanja, bez obzira na razliku u kvaliteti nego da maksimalnim angažmanom ulazimo u svaku utakmicu, pogotovo u gostujuće koje su ipak teže. Ja vjerujem da ćemo biti dovoljno spremni uz kvalitetu koju posjedujemo i u trećem kolu nastaviti u pobjedničkom ritmu da bi spremni dočekali 4. kolo kada nam dolazi derbi s Lokomotivom. 

Hannah Vuljak//foto: RK Podravka

Idemo korak po korak, idemo na gostovanje Bjelovaru koji je jako dobra ekipa i imaju dosta kvalitetnih i iskusnih igračica te su uvijek u gornjem dijelu tablice. Vjerujemo da će biti teško, ali probat ćemo ispoštovati dogovor i odigrati onako kako trener traži – rekla je Vuljak uoči 3. kola u Bjelovaru.