Uspomena na nastup 1TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Djevojčice iz naše rukometne škole godišta 2008/2009. imale su u subotu niz rukometnih aktivnosti. Na poziv RK Koprivnica Hangar18 sudjelovale su na vrlo uspjelom turniru u mini-rukometu na kojem su između sedam ekipa dječaka našle mjesto i tri ekipe Podravkinih djevojčica.

Pred izlazakI nisu bile u potpuno podređenom položaju, jer su u nekoliko odigranih utakmica (1×10 minuta) uz nekoliko poraza izvojevale i dvije pobjede. U svakom slučaju za njih korisno iskustvo u nadmetanju s muškim ”snagatorima”.

PotpisiŽelim zahvaliti kolegici Barbari Stančin kao i rukovodstvu muškog kluba na korisnoj inicijativi organiziranja mješovitih turnira u toj uzrasnoj kategoriji.

VeseljeNo, time naše subotnje aktivnosti nisu prestale. Mislim, da je ono što je slijedilo navečer donijelo još više uzbuđenja. Naime, za utakmicu Podravka Vegeta -Viborg bile su uključene u istrčavanje igračica na parket pri predstavljanja ekipa. Možete zamisliti njihovu sreću, kada su držeći za ruke svoje idole izašle pred punu dvoranu. Odužile su se navijanjem koliko su im dopustili njihovi tanani glasići. A na kraju, nakon naše pobjede, sjurile su se na teren sa svojim loptama ili papirićima tražeći autograme od naših (a možda i Viborgovih) igračica. Sigurna sam da će im subotnja događanja ostati u lijepom sjećanju i još više ih motivirati za bavljenje rukometom.

FOTO ALBUM JE NA NAŠOJ FACEBOOK STRANICI 

Uspomena na nastup 2Mali rukometaši