Danas smo se družili s prvašićima u OŠ Đuro Ester

Treneri iz Podravkine Škole rukometa Đurđica Zečević, Dragica Džono te koordinator Antonio Pranjić, ovog su tjedna krenuli su s animacijom za upise nove generacije djevojčica u Podravkinu školu rukometa. Nakon OŠ Antun Nemčić Gostovinski gdje su uz puno  smijeha djevojčice i dječaci prvih razreda imali priliku savladati neke rukometne elemente danas smo posjetili OŠ Đuro Ester gdje smo druženje odradili sa šezdesetak prvašića.

Vježbe su osim trenera pokazivale i igračice prve ekipe Elena Popović, Lea Franušić, Korina Karlovčan, Selena Milošević, Ana Turk, Antonia Tucaković i Sara Šenvald. Mališani su odlično odgovorili na sve postavljene sportske zadatke. Sretni smo što ovom prilikom još jednom možemo pozvati sve zainteresirane djevojčice iz Koprivnice i okolice od 1. do 4. razreda da nam se pridruže.  Naša škola trenutno broji 15o članica koje treniraju pod budnim okom licenciranih i stručnih trenera te su podijeljene u šest dobnih uzrasta. Ovim putem se zahvaljujemo ravnateljici Sanji Prelogović kao i učiteljicama prvih razreda koje su nam omogućile održavanje ovih oglednih satova.

Prvi puta upisujemo generaciju 2014./2015. godište

Vrlo je važno napomenuti da po prvi puta održavamo upise za novu generaciju djevojčica rođenih 2014./15. godine. Treninzi za tu generaciju održavat će se u dva termina tjedno i to u dvorani Srednje škole od 18.15 do 19.25 sati. Kontakt za upis nove generacije je trener Igor Stubičar, a s najmlađima će raditi i trenerice Barbara Stančin te Dragica  Džono. 

Roditelji djevojčica starijih godišta mogu kontaktirati Koordinatora Škole rukometa Antonia Pranjića koji će im dati sve potrebne upute i informacije.

KONTAKTI trenera:

Igor Stubičar, trener djevojčica 2012/13. i 2014/15. godišta – mob. 099 674 7268

Antonio Pranjić, Koordinator Škole rukometa – mob. 099 589 5676
email: antonio.pranjic@rk-podravka.hr

U nastavku pogledajte našu fotogaleriju koju smo zabilježili za vrijeme današnje animacije u Sportskoj dvorani Vinko Zember .

Foto: Ivan Brkić