Sat vremena nakon završetka utakmice u skladu s epidemiološkim mjerama Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednikom Zlatkom Blažekovićem te uz prisutstvo tajnika saveza Dietera Benotića, uručio je posebna priznanja za brončanu rukometašicu s Europskog prvenstva Dejanu Milosavljević te članice stručnog stožera, Ljerku Vresk koja obnaša funkciju tehničke direktorice Hrvatske ženske seniorske rukometne reprezentacije i trenericu reprezentacije Snježanu Petiku.

Foto: Ivan Brkić

Moramo biti ponosni zbog ovoga što ste napravili na Europskom prvenstvu. Moram reći istinu, a to je da nitko nije vjerovao da će se to dogoditi. Mi koji pratimo rukomet znamo i od ranije da očekivanja nisu bila takva. Ja sam iznimno zadovoljan što ste postigle takav uspjeh i bile treće. Velika nam je čast, nama Podravcima da je iz našeg kluba jedan dio igračica i stručnog stožera bio tamo i napravio taj velik korak. Ponosni smo i na tehničku direktoricu Ljerku Vresk i igračicu Dejanu Milosavljević i trenericu Snježanu Petiku i još jednom vam čestitamo te vam želimo i dalje dobre uspjehe – rekao je predsjednik Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Zlatko Blažeković, a priznanje za ulazak u drugu ligu uručio je i Rukometnom klubu Koprivnici, a preuzeo ga je predsjednik Zvonimir Cahunek te primio tople želje za uspješnu sezonu u drugoj ligi. 

Ova su priznanja ujedno s obzirom na epidemiološke mjere zamjena za tradicionalan izbor RS KC-KŽ županije, koji se za 2020. godinu nije održao. Radi se o dugogodišnjoj tradiciji izbora za najbolje rukometašice, rukometaše, ekipe i perspektivne ekipe pa su na ovaj način iz saveza htjeli pokazati veliku podršku ženskom i muškom klubu koji uspješno djeluju na području Koprivničko-križevačke županije u ovim vremenima Covida.