Marijeta VidakU trećem kolu 1. HRL za žene Podravka Vegeta u petak 6. listopada gostuje u Zagrebu. Utakmica Trešnjevka – Podravka Vegeta igrat će se u Sportskoj dvorani Trešnjevka, Kutija šibica, Veprinečka 16, s početkom od 16 sati.

Utakmicu će suditi Matija Cingesar (Varaždin) i Mario Mraz (Trnovec Bartolovečki), a nadzornik HRS-a bit će Saša Brabec (Virovitica).

U odsutnosti trenerice Snježane Petike zbog reprezentativnih obaveza s prvom ekipom radili su trener Goran Trajkovski i – direktorica Božica Palčić. Ona je izvjestila da su sve igračice zdrave i treniraju, osim oporavljenice Dore Krsnik. Petika i reprezentativke (Kapitanović, Vidak i Debelić) vratile su se iz Ukrajine u ponedjeljak navečer, a od utorka treninge i dalje vodi Snježana Petika.

PODRAVKA 2 LINO KOD KUĆE SA ĐAKOVOM

U drugom kolu 2. HRL sjever za žene Podravka 2 Lino domaćin je ekipi Đakova. Utakmica Podravka 2 Lino – Đakovo zakazana je za subotu 7. listopada 2017. od 18 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici, Ul. Željka Selingera 3a.

Utakmicu će suditi Željka Cvetko i Tea Vidović (obje iz Zagreba), a nadzornik HRS-a bit će Dražen Golub (Čakovec).

Ulaz je slobodan.