U utakmici 17. kola 1.HRL za žene kod Dalmatinke u gostima, Podravka Vegeta je uvjerljivo svladala protivnice iz Ploča. Podravka je utakmicu otvorila vodstvom koje je nakon toga nastavila povećavati polukontrama i držati ritam uz čvrsto postavljenu obranu i razbranjenu Risović. Prvi gol iz napada domaća je ekipa postigla tek u 10′ kao još jedan dokaz dobre obrane koju igraju naše cure. U 15′ Saračevićeve su odabranice na +5, a plan priključka spriječile su cure uz dva vezana pogotka i na poluvrijeme odlaze s lijepom prednošću i uz rezultat 8:13.

U drugo poluvrijeme domaća je ekipa ušla malo agresivnije i krenula smanjivati prednost Podravke s poluvremena, ali ne daju se smesti naše cure i u 40′ ponovno su na +5, a sjajno u rašlje pogađa Franušić za novu prednost od +5, a ubrzo svojim 5. pogotkom diže Milosavljević na +7. Nastavlja se povećavati prednost, realizacija je na razini, a u igru uz mladu Franušić ulaze i Popović te Jandrašić. Sjajnu igru pokazala je Dejana Milosavljević koja se vratila nakon malo veće pauze zbog ozljede ramena te sa stopostotnim učinkom poentirala čak 7 puta, stopostotna je danas bila i Karlovčan s 4 pogotka. Opet na razini i Ana Debelić koja je ponovno bila opasna u obrani i napadu, naravno uz cijelu ekipu koja je uz asistencije i golove doprinijela uvjerljivoj pobjedi 18:27.

RK Dalmatinka: 18(8)

RK Podravka Vegeta: 27 (13)

Sastav RK Dalmatinka: Marinović, Jelčić, Sršen; Žderić 4, Rotim 1, Cvijanović, Jarak, Vladimir 7, Sušak, Zelić, Barbir 1, Marinović, Radoš 5, Oršulić, Krilić, Nikolac

Trener: Ivan Jerković

Sastav RK Podravka Vegeta: Tucaković, Ećimović, Risović; Zadravec 1 , Turk 2 , Holešova 3, Karlovčan 4, Popović,  Jandrašić, Džono 1, Milosavljević 7, Franušić , Chigirinova 1, Ikhneva 2 , Debelić 5,  Yezhykava  .

Trener: Zlatko Saračević