Počinje prvenstvo, slika iz Drammena // Foto Ivo Čičin-MašanskerOvog vikenda počinje prvenstvo Prve hrvatske rukometne lige u kojem će, kao i prošle sezone, igrati 14 ekipa. U prvom kolu 17. i 18. rujna sastaju se. Zrinski – Dalmatinka, Trešnjevka – Arena, Dugo Selo 55 – Bjelovar, Umag – Zamet, Lokomotiva – Split 2010, Koka – Podravka Vegeta (19.9.), Sesvete Agroproteinka – Osijek.

Utakmica Koka – Podravka igrat će se u ponedjeljak 19. rujna, jer je varaždinska Arena za vikend zauzeta. U duhu fair playa RK Podravka s.d.d. odgovorila je pozitivno na molbu iz Varaždina.

Idućeg tjedna tako će Koprivničanke odigrati dvije utakmice, s tim što će se utakmica 2. kola Podravka Vegeta – Sesvete Agroproteinka vjerojatno igrati u petak 23. rujna.

NA POSUDBI OSAM IGRAČICA, ČETIRI U LOKOMOTIVI

U novoj sezoni osam je Podravinih rukometašica na posudbi u drugim klubovima. U Lokomotivi su na posudbi Sara Šenvald, Dora Kalaus, Larissa Kalaus i Ena Zagorščak, u Trešnjevki Antonija Oremović, u Dugom Selu Andrea Božić, u Koki Ivana Dragišić i u ŽRK Bjelovaru Ana Marija Maljak.

Igračica 2. ekipe Podravka Lino Viktorija Šestak otišla je svojevoljno u Zrinski iz Čakovca, priopćeno je iz kancelarije kluba.