Pobjednice, Split 24. travnja 2016. // Foto Ivo Čičin-MašanskerVikend u Dalmaciji imao je i svoje žrtve. U subotu, na utakmici sa Splitom 2010, Lani Franković ozlijeđen je gležanj lijeve noge. Privremeno joj je bio namješten, ali jučer, u srijedu to je učinjeno konačno.

Mogla bi pomoći bandaža, ali njen nastup je upitan. Mislim da ipak neće igrati – rekao je Podravkin fizioterapeut Bojan Savić, koji nije putovao u Split zbog obiteljskih obaveza.

Selena Milošević je na utakmici sa ŽARK Splitom dobila udarac u koljeno desne noge.

– Nagnječen je meniskus i istegnut koleteralni, unutarnji, meniskus. Ona sigurno neće nastupiti u utakmici sa Đakovom – rekao je Savić.

Do utakmice zadnjeg kola sa Zametom u Rijeci 7. svibnja, a nakon toga i za Završnicu kupa obje će igračice biti osposobljene za igru.

Prije toga slijedi Đakovo kod kuće.

SA ĐAKOVOM U DVORANI SREDNJE ŠKOLE (STAROJ DVORANI) TRG SLOBODE 7

Podravka Vegeta osigurala je 22-i naslov prvakinja Hrvatske, a u 25. kolu, pretposljednjem, igra zadnju ovosezonsku utakmicu u Koprivnici. U goste dolazi posljednjeplasirana ekipa na tablici, Đakovo, koja će iduće sezone igrati u 2. HRL.

Utakmica je zakazana za subotu 30. travnja u sportskoj dvorani Srednje škole (stara dvorana), Trg slobode 7 s početkom u 18 sati.

Mjesto igranja promijenjeno je zbog zauzetosti gimnazijske sportske dvorane.

Zanimljivost je da će utakmicu voditi ženski sudački par koji je poniknuo u Koprivnici: Lorena Jurenec (Koprivnica) i Maja Vajdić (Zagreb). Nadzornik HRS-a bit će Bruno Androš iz Osijeka.

Ovo je koprivnički oproštaj Podravke Vegete od sezone 2015/2016. Slijede još prvenstvena utaikmica u Rijeci i dvije kup-utakmice na Festivalu rukometa u Umagu.

Dođite, ulaz je besplatan.