Sanja Damnjanović stavlja potpis za Podravku u društvu direktorice Božice PalćićSanja Damnjanović, 24-godišnja rukometna reprezentativka Srbije, danas poslije podne (ponedjeljak, 30. svibnja) u nazočnosti direktorice RK Podravke Božice Palčić i trenera RK Podravke Vegete Nevena Hrupeca, potpisala je jednogodišnji ugovor s RK Podravkom.

Sanja Damnjanović od sada PodravkinaSanja Damnjanović lijeva je vanjska igračica i popunit će poziciju koja je odlaskom Penezić ostala nedorečena. Sandra Nikčević nije iskoristila mogućnost u protekloj sezoni, pa će na tom položaju u novoj sezoni igrati Damnjanović, Kožnjak i Havić, ali svaka od ovih igračica može igrati i na drugim vanjskim pozicijama, dakle nije ”gomilanje” igračica, tim više što ekipa Podravke Vegete za iduću sezonu još nije u potpunosti formirana.

Sanja Damnjanović rođena je 25. svibnja 1987. godine (Sanja, sretan rođendan s malim zakašnjenjem!), u sezoni 2006/2007. godine igrala je u Radničkom iz Beograda, iduću sezonu u Naisi iz Niša, a sezonu 2008/2009. provela je u Krim Mercatoru. Zadnju sezonu igrala je za prvaka Srbije Zaječar. Oprostila se od ekipe na Final Fouru Regionalne lige u Zaječaru, a tada su se, pak, od Budućnost oprostile i Kindl, koja prestaje igrati rukomet, te Sanela Knezović, koja odlazi iz Budućnosti na dvije godine u neki drugi klub.

Sanja Damnjanović u društvu trenera Nevena Hrupeca i direktorice Božice Palčić– Nakon potpisivanja otišli smo na ručak u dobar restoran blizu Partizanova stadiona, trener Neven Hrupec obavio je posebni razgovor sa Sanjom, popričali su o pripremema za novu sezonu, a da nam put bude sretan pobrinuo se Podravkin vozač Vlado Jakopan, koji nas je prošli vikend vozio i u Zaječar. Klopa je bila fina… – referirala je iz automobila na povratku iz Beograda direktorica Božica Palčić.

– Drago mi je što sam potpisala za Podravku Vegetu. Znam da je to klub u kojem vlada normalna, obiteljska atmosfera, a sa curama se dobro poznam, jer smo odigrale puno međusobnih utakmica i kad sam bila u Krimu, i u Zaječaru i u reprezentaciji. Imala sam više ponuda, ali odlučila sam se za Podravku i Ligu prvakinja – rekla je Sanja Damnjanović.

U Koprivnici bit će predstavljena nakon što završe kvalifikacijskih susreti reprezentacija Hrvatske i Srbije u Varaždinu i Kragujevcu. 5. i 11. lipnja.