Sara Kolak na golu // Foto Ljerka VreskDjevojčice Podravke V u petak 30. prosinca imale su posljednji trening u ovoj polusezoni. No, za razliku od prethodnih, na ovom treningu ih je dočekalo iznenađenje. Zavrijedile su ga svojim trudom i zalaganjem na svim dosadašnjim treninzima. U goste im je došla olimpijska pobjednica u bacanju koplja – Sara Kolak!

Sara Kolak prima dres s brojem 73 // Foto Ljerka VreskSara je svoju sportsku karijeru započela igrajući rukomet, pa se prisjetila kako je to ponovno stati među vratnice rukometnog gola te odigrala s djevojčicama nekoliko minuta rukometa. Prisutna je bila i Sarina majka Aleksandra, uspješna rukometna vratarka, kojoj su djevojčice vrlo teško uspijevale zabiti gol. Druženje je popratila ekipa Olympic Channela koja snima priču o Sari, a s obzirom na to da je i Podravka dio Sarine rukometne priče, dio je snimljen i s našim djevojčicama u koprivničkoj dvorani.

Sara Kolak  i Nenad Smiljanec // Fodto Ljerka VreskSara je svojom jednostavnošću, simpatičnošću te smislom za humor osvojila djevojčice i sigurno će im ovo druženje s olimpijskom pobjednicom ostati u lijepom sjećanju. Za uspomenu Sari je predan Podravkin dres s njenim imenom i brojem 73. Želimo joj da prebaci ta 73 metra te postane i svjetska rekorderka! Sretno Sara!

Zajednička slika // Foto Ljerka VreskNa kraju, djevojčice su se u klupskim prostorijama počastile s grickalicama i dogovorile za ponovni susret 9. siječnja 2017. Do tada, želimo svima vesele praznike!

Tekst: Nenad Smiljanec
Foto: Ljerka VreskSara Kolak na treningu // Foto Ljerka VreskSara Kolak na treningu // Foto Ljerka VreskSara Kolak na treningu // Foto Ljerka Vresk