Vanjska igračica Podravka Vegete Selena Milošević još će najmanje jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Selena je u prostorijama RK Podravke potpisala novi jednogodišnji ugovor s Rukometnim klubom Podravka.

Selena je nakon potpisivanja ugovora iskazala zadovoljstvo zbog ostanka u RK Podravki:

Sretna sam što ću još jednu sezonu nositi dres najtrofejnijeg ženskog rukometnog kluba. Teška je sezona iza mene i sve što je moglo pošlo je po zlu, ali to je sastavni dio sporta i nadam se da ću se na teren vratiti jača i bolja. Veselim se novoj sezoni i novim izazovima te se nadam da ćemo u nekim normalnim uvjetima dočekati punu dvoranu i nove europske utakmice – rekla je nakon potpisivanja Selena. 

Selena je rođena 9. lipnja 1989. godine, a prve rukometne korake napravila je sa sedam godina u rodnom Rovinju. Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag, Rijeku i Maccabi. Dres Podravke nosila je od 2015. do 2017. godine, a nakon toga odigrala je jednu sezonu u Izraelu. U Podravka Vegetu se vratila pretprošle sezone i vrlo je važna karika Podravkine obrane. Selena je u procesu oporavka od operacije koljena koje je ozlijedila u europskoj utakmici s rumunjskom Ramnicu Valceom, ali rehabilitacija napreduje odlično tako da će u novoj sezoni Sele zasjati u punom sjaju. Zasigurno će se po oporavku ponovno priključiti reprezentativnim redovima.